Forsiden
      

Transportvirksomhed i Padborg får 50 nye brændstofeffektive MAN

Mandag 14. november 2016 kl: 14:25
Af: Redaktionen

Speditionsfirmaet E3 Spedition, der blev grundlagt i Kruså i 1962 af A. C. Jørgensen, har i dag hovedsæde i Padborg og drives af sønnen Per Jørgensen. Hen over sommeren har transportvirksomheden taget 50 nye MAN TGX - Efficient Line trækkere i brug

Transportvirksomhed i Padborg får 50 nye brændstofeffektive MAN
Chauffør hos E3 gruppen, Marko Spieler, får overrakt nøglerne til en af de nye MAN’er af driftsleder Martin Raun Johansen fra MAN i Padborg.
Virksomheden med de grønne lastbiler beskæftiger knap 200 egne lastbiler på de europæiske veje. Med de mange nye MAN’er består vognparken udelukkende af lastbiler, der lever op til Euro 6-normen.


Firmaet har denne gang valgt lastbiler af typen MAN TGX 18.440 4x2 BLS, specificeret som EfficientLine biler, der har et klart lavere brændstof- og driftsforbrug end de tidligere lastbiler med Euro 5-motorer. Det indvirker også positivt på virksomhedens grønne profil, da man i høj grad prioriterer at mindske miljøpåvirkning og CO2-udslip.


Alle bilerne er udstyret med rummeligt XLX førerhus med godt 180 cm ståhøjde. Drivlinjen består af MAN’s D26 motor med 440 heste og TipMatic-automatgear med friløbsfunktionen Efficient Roll, der automatisk kobler ud, når køretøjets styresystemer vurderer, at der er påløb. Det er også stærkt medvirkende til det lavere brændstofforbrug.


Derudover er bilerne leveret med de nyeste sikkerhedssystemer som Emergency Brake Assist, der er en automatisk nødbremseassistent, som automatisk nedbremser vogntoget, hvis der er fare for, at chaufføren har overset en forankørende. Bilerne er også udstyret med den automatiske vognbaneassistent Lane Guard Assist, der med akustisk alarm til chaufføren skal forebygge utilsigtede vognbaneskift.


- Hos E3 er vi på forkant med udviklingen, og for os er det at køre miljørigtigt en naturlig del af at drive en professionel virksomhed, siger Per Jørgensen.


E3 beskæftiger sig med transport og spedition over hele Europa, specielt på det tyske marked. Hele E3 Gruppen beskæftiger 450 ansatte.


Bilerne er leveret og opbygget i MAN Truck & Bus’ filial i Padborg, hvor man blandt andet har monteret hydraulikanlæg til walking floor-trailere på 10 af de 50 nye køretøjer.











Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt
- Marts bød på 343 nye lastbiler over 16 ton
- Forhandler af vare- og lastbiler runder 75 år

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst