Forsiden
      

Kranleverandør opruster på salgssiden

Fredag 16. december 2016 kl: 11:21
Af: Redaktionen

Palfinger Danmark sætter ind på yderligere at styrke salgssiden. I den forbindelse har virksomheden ansat to nye salgschefer, der sammen dækker salget i hele Danmark

Kranleverandør opruster på salgssiden
Morten Munk Thomsen (t.v.) og Johnnie Espersen skal styrke Palfinger Danmarks salg i Danmark.
Den ene nye medarbejder, Morten Munk Thomsen på 41 år, har base i hovedkvarteret i Nr. Åby, mens den anden - Johnnie Espersen på 46 år - har udgangspunkt hos Palfinger København i Hvidovre, der blev etableret i foråret 2015 for at styrke salget øst for Storebælt.
Johnnie Espersen begyndte i jobbet som salgschef hos Palfinger Danmark AS i København i august og har haft derfor haft god mulighed for at komme ind i salgsarbejdet. Han er uddannet maskintekniker fra Roskilde Tekniske Skole og har desuden en uddannelse som automekaniker med i bagagen. Han kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Evobus Danmark A/S, hvor han blandt andet beskæftigede sig med opbygninger og salgsarbejde omkring busmateriel.


- Man kan sige, at det er et spring fra busser til kraner, men i princippet er der grundlæggende ikke den store forskel på arbejdet. Det gælder om at have den grundlæggende, tekniske viden og samtidig have en seriøs indgang til opbygningerne og salgsarbejdet, siger Johnnie Espersen.


Johnnie har tidligere også været ansat som salgskonsulent hos Norgren A/S, der er én af verdens førende leverandører af Motion & Fluid Control produkter, samt Georg Fischer A/S, der udvikler skræddersyede rørsystemer til behandling og distribution af vand, samt sikker transport af industrivæsker og -gasser. 


Morten Munk Thomsen startede i jobbet som salgschef vest for Storebælt 1. december. Morten Munk Thomsen er et kendt ansigt i branchen, idet han kommer fra et job med teknisk salg hos KLC A/S i Kolding, hvor han var ansat i over 10 år. Morten Munk Thomsen er uddannet montagesmed og stammer fra Esbjerg.

- Dengang, jeg skulle vælge uddannelse, var der kun to muligheder i Esbjerg: Fisk eller smed. Da jeg har let til søsyge, blev det smed, siger Morten Munk Thomsen, der tidligere også har arbejdet som opbygger hos Ove Kock i Esbjerg.

Hos Palfinger Danmark skal Morten Munk Thomsen indtil videre køre parløb med Erik Thomsen, der dermed samtidig står for salget i det vestlige Danmark. 


- Jeg er rigtig glad for at være en del af Palfinger Danmark teamet. Du er heldig, hvis du får den chance at sælge det bedste produkt, der er på markedet, siger Morten Munk Thomsen, der er kommet godt i gang med det nye job.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst