Forsiden
      

Tre opbygninger er nomineret til Årets Opbygning

Fredag 24. marts 2017 kl: 08:25
Af: Redaktionen

Tre opbygninger er nomineret til Årets Opbygning

Modulbaseret lad, køleanlæg på CO2 og et to-i-en chassis er blevet udpeget som de tre, der skal dyste om titlen som Årets Opbygning på Transport 2017, der finder sted til og med lørdag i MCH Messecenter Herning. De tre nominerede til Årets Opbygning er Vandborg Karosserifabrik A/S, KH OneStop A/S og Broshuis Scandinavia. Vinderen kåres lørdag aften til Årets Transportfest

Årets opbygning sætter fokus på innovative løsninger, materiellet, fagligheden og det funktionelle.

 
Det er udstillerne på Transport 2017, der frem til midt i marts har kunnet tilmelde deres opbygninger. Herefter har det været op til dommerne at vurdere hver enkelt løsning. Den sidste dommervurdering fandt sted torsdag eftermiddag og aften, hvor dommerne var rundt på messen for at se nærmere på de 38 kandidater og udvalgte de tre nominerede.
 

Vandborg Karosserifabrik A/S er nomineret med sin opbygning, et modulbaseret lad tiltænkt entreprenører, håndværkere og servicefolk.
 
- Vi har fokus på segmentet 3.500 kilo biler som varevogn. Vi ville være smarte og lave et helt nyt koncept med fokus på funktionalitet, vægt og design og tænke på surringsmulighederne. Vi har lavet et lad, der er stærkt konkurrencemæssigt på grund af sin vægt, siger ejer Michael Gade Nielsen og bliver suppleret af medejer Søren Nielsen. 
 
- Vi udnytter ladets spildplads og bruger det til opbevaring af koste, skovle og værktøj. Desuden har vi tyverisikret ladet for at undgå, at ting bliver stjålet, når bilen holder i byerne, siger Søren Nielsen.


KH OneStop A/S er nomineret for sit køleanlæg uden dieselmotor.
 
- Vi har taget en kølebil med, som kan leve op til de krav, der stilles inden for natdistribution. Det unikke er, at den kan levere varer støjfrit i ydertimerne. Det gøres ved hjælp af en Scania Hybrid lastbil og et Thermo King Cryo Tech køleanlæg. Med de to ting tilsammen kan vi levere varer til storbyer støjsvagt. Det særlige er, at køleanlægget har fuld kølekapacitet, men er uden støj og uden dieselmotor, siger Kristian Hansen, salgschef i KH OneStop A/S.
 

Broshuis Scandinavia er nomineret for sit to-i-en chassis 2Connect.
 
- 2Connect er to sættevogne, som er sat sammen i én, således at man kan køre til to uafhængige steder for at læsse på og læsse af. Fordelen for transportfirmaerne er jo, at det er hurtigt at arbejde med, når de er på terminalen, så kan de tage to containere med i stedet for kun én. Vi kan desuden komme op på det store vogntogsnet, altså 56 tons vogntogsnettet. Fordelen er, at du kører med en større totalvægt, der spares en trækker, du kører med en bil mindre, og du behøver kun én chauffør, siger salgsdirektør i Broshuis Scandinavia, Preben Jensen-Holm.
 

Besøgende kan stemme
Indtil lørdag aften kan de besøgende på Transport 2017 afgive deres stemme på Årets Opbygning. Lørdag aften kåres vinderen ved Årets Transportfest, som på festlig vis afrunder de tre messedage. De tre nominerede kan sammen med de øvrige indstillede til Årets Opbygning opleves hver dag på Transport 2017.
 

Dommerpanelet består af Hans Bruun fra AutoBranchen Danmark, Mark Kristensen fra Tage Kristensen A/S, Bill Sørensen fra J. Buhl & Sønner A/S, Jesper B. Nielsen fra Transportmagasinet, Finn Bjerremand fra DTL - Danske Vognmænd, Thomas Krebs fra SKAD og tidligere vognmand Ole Skovlund.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst