Forsiden
      

Vognmand køber tre-akslet trækker på transportmesse

Fredag 24. marts 2017 kl: 17:49
Af: Redaktionen

OPDATERET: Vognmand René Bergh i Ølsted på Sjælland har købt ny tre-akslet Scania S 500-trækker på transportmessen i Herning. Den nye lastbil er en Ecolution udgave, og vognmanden forventes at få en brændstofbesparelse på ca. 44.000 kroner og en reduktion af CO2-udslippet på 14 ton om året i forhold til sin nuværende Scania

Vognmand køber tre-akslet trækker på transportmesse
Vognmand Rene Bergh og Scania salgskonsulent Jes Cramer-Petersen (th.) har netop underskrevet aftale om køb af ny Scania S 500 Ecolution.
Rene Bergh, der har været selvkørende vognmand i de seneste fem år, kører kemikalier i tank for virksomheden Skanol. Den nye tre-akslede 6x2-trækker med det automatiske opticruise-gearskifesystem skal derfor opbygges med aludørk, kemikaliekompresser, skab bag sideskørt i højre side med el-opluk og 220 volts omformer. Den er bliver blandt andet udstyret med alufælge for at øge nyttelasten. 


Indvendig er den nye Scania S 500 udstyret med to premium-stole i sort læder og ventilation, DAB-infortainmentsystem med 7-tommer skærm, navigation, Bluetooth og dobbeltspole højtalere. Alle spejlene er elektrisk opvarmet og kan justeres elektrisk. Desuden er der køleskab, klimaanlæg med integreret aircooler og motorkabinevarmer.


Rene Bergh har tegnet en skræddersyet service- og reparationsaftale, hvor Scania indkalder lastbilen, når den har behov for det i stedet for det periodiske eftersyn. I aftalen er der endvidere en udvidet drivlinedækning, som gælder i 10 år.


- Jeg har valgt en Ecolution-model, da jeg ikke kan se, hvorfor jeg ikke skulle, når der er så meget brændstof at spare, siger Rene Bergh.


Det er Scania i Frederikssund, der skal stå for opbygningen. 


- Jeg har et mangeårig samarbejde med værkstedet i Frederikssund, og jeg er virkelig glad for at komme der, påpeger Rene Bergh.

Den nye trækker er udstyret med sporassisten (LDW - Lane Departure Warning), automatisk nødbremsesystem (AEB) og adaptive cruisecontrol (ACC). 








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst