Forsiden
      

Dansk kranproducent sætter omsætningsrekord

Tirsdag 27. marts 2018 kl: 12:32
Af: Redaktionen

Den danskejede kranproducent HMF, der har hovedsæde i Aarhus har netop offentliggjort sit hidtil bedste resultat med en omsætning på over 1 milliard kroner

Dansk kranproducent sætter omsætningsrekord

HMF er netop på vej til at lancere sin største kran nogensinde HMF 9520.
- Vi har de senere år investeret massivt i udbygning af fabrikken i Aarhus, og produktionen er blev standardiseret gennem ny, avanceret robotteknologi. Vi har desuden investeret kraftigt i produktudvikling og fokuseret hovedsagelig på lastbilmonterede kraner, så vi i dag står med et innovativt og konkurrencedygtigt produktprogram, siger koncerndirektør Brian Stage, HMF Group A/S.


HMF Group A/S er med 590 medarbejdere i dag en af verdens førende leverandører af lastbilmonterede kraner. I 2017 skabte de en omsætning på 1.019 millioner kroner og et overskud på 71,8 millioner kroner. HMF vil investere overskuddet i ny produktionsteknologi, øget innovation og sikring af et tæt kundefokus for at sikre nye, danske arbejdspladser.


HMF Group A/S har i en lang årrække opbygget et forhandlernet, som har gjort den danske virksomhed til en international spiller med forhandlere og faste kunder i over 50 lande. 


Vækstambitionerne fortsætter
HMF har en klar ambition om fortsat at sætte dagsordenen i branchen og fremadrettet vokse endnu mere. Der skal udvikles nye produkter i tæt samarbejde med kunder og distributører - og det skal tage direkte afsæt i markedets behov. Udviklingen går mod mere avancerede kraner og indførelse af ny teknologi. 


- Vi har et solidt fundament at bygge på og vi opruster både på teknologi- og innovationsfronten. Derudover ser vi et behov hos vores distributører og kunder for en totalleverandør på selve monterings- og rådgivningssiden, så også her foretager vi store investeringer og har netop etableret en helt ny afdeling til dette, siger Brian Stage og fortsætter:


- Med de gode erfaringer HMF allerede har kombineret med vores fremtidsvisioner, tør jeg godt love, at vores kunder kan se frem til mange spændende kraner i fremtiden fra HMF, der har Power to lift.


Fakta om HMF Group A/S: 
  • Etableret 2011 som et 100 procent ejet datterselskab af Højbjerg Maskinfabrik A/S, der blev etableret i 1945
  • 590 ansatte
  • Højbjerg Maskinfabrik A/S ejer HMF Group A/S, der har datterselskaber i Tyskland og England, divisioner i Danmark og Norge samt over 50 distributører. Derudover ejer virksomheden Højbjerg Maskinfabrik Ejendomme A/S






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst