Forsiden
      

Boomende opbyggerbranche viser kreationerne frem på vestfynsk transportmesse

Fredag 13. april 2018 kl: 16:22
Share  


Af: Redaktionen

Boomende opbyggerbranche viser kreationerne frem på vestfynsk transportmesse

Fremgang i byggeriet trækker opbyggerbranchen med sig, og flere aktører melder om rekordvækst og mangel på arbejdskraft. På transportmessen Vestfyn Trækker viser en række udstillere deres nyheder og særlige opbygninger

Boomende opbyggerbranche viser kreationerne frem på vestfynsk transportmesse
Årets største danske udendørs messe inden for transport og Logistik, Vestfyn Trækker, der finder sted i dagene 25. - 27. maj,  er kendt for sit fokus på opbyggerbranchen. Det gælder også for årets udgave, hvor mindst 11 virksomheder udstiller de nyeste konstruktioner - og vinderen af Årets Opbygning bliver kåret. Siden VBG sidst slog dørene op for Vestfyn Trækker i 2016, har opbyggerbranchen oplevet et regulært vækstboom. Flere aktører i branchen melder om omsætningsvækst på 30, 50 og helt op til 100 procent på blot to år.


- Det går fantastisk lige nu. Vi har mindst lige så travlt, som inden krisen. I 2016 forduftede de sidste følgevirkninger af krisen, og optimismen er nu vendt tilbage. I den periode har vi fordoblet medarbejderstaben. Vi leverer til vidt forskellige kundegrupper, og det er glædeligt, at alle har fremgang, siger Jens Erik Platz, der er indehaver af Brdr. Platz i Haderslev.


Samme positive melding kommer fra den sønderjyske kollega fra Schmidt Tip i Løgumkloster.


- Vi har ordrebogen fuld et helt år frem, og vi slider for at få opgaverne færdige til tiden. Vi er gået fra tre til syv medarbejdere og vores største udfordring er at finde kvalificeret arbejdskraft til de mange ordrer, siger Thomas Schmidt.

 
Sikker asfaltvogn
Transport- og opbyggervirksomheden Kudsk & Nissum præsenterer en helt særlig nyhed på Vestfyn Trækker 2018. Det er en asfaltlastbil, hvor varmekassen til fem tons asfalt er vendt om, så den varme asfalt ender på et bånd, der leder asfalten under førerhuset og ud foran selve lastbilen. Lastbilen er solgt til Entreprenørgården i Aabenraa, hvor den skal bruges til at lappe huller i Aabenraas kommunale veje.


- Vi vil gerne præsentere noget, som ingen andre har med til Vestfyn Trækker i år. Den her asfaltlastbil er sin første af sin slags, og fordi asfalten kommer ud foran, kan medarbejderen, der arbejder med asfalten, stå foran lastbilen beskyttet mod hensynsløse trafikanter. Det minimerer risikoen for påkørsler markant, siger Morten Kudsk.


Verdensnyhed med 19 udskud
På en af de største stande på Vestfyn Trækker 2018 fremviser SAWO og søstervirksomheden Effer Krancenter en verdensnyhed, der har været under udvikling længe.


- Vi vil gerne gemme offentliggørelsen af de rigtige nyheder til selve messen. Vi kan dog røbe, at kranen har 19 udskud og dermed er i den helt høje ende af rækkevidden og tonmeterskalaen. Den kan kombineres med alle lastbiler, og vi glæder os til at vise den store nyhed frem, siger Vivian Keldal Knudsen, der er marketingansvarlig hos SAWO og Effer Krancenter.


Vestfyn Trækker 2018  finder sted fra fredag 25. maj til søndag 27. maj tæt ved VBG’s hovedkontor ved Ejby på Vestfyn. 
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Fire nye Goldhofer-trailere har dobbelt udtræk
- Dragørvognmand drager ud med rullegræs bag gardinerne
- Renault var med på elektrisk konference i Lyon
- Vognmand på Stevns tipper med kærre fra jysk forhandler
- To-tre-akslede ud af ni biler er kommet ud på vejene
- Sværlasttraileren kan blive næsten dobbelt så lang
- Vognmand med speciale i kranarbejde har fået ny Effer-model
- Bulk-transportfirma i Aabenraa har fået ny fire-akslet tiptrailer
- Vognmandsforretning på Mors fik otte omkring mors dag
- Ny løsning hjælper chauffører med at holde afstand
- Østjysk vognmand har købt ny kærre
- Nordøstfyns vognmand har hentet fire-akslet tip-trailer i Jylland

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst