Forsiden
      

Ny grænseflade skal gøre det lettere for chauffører og vognmænd

Tirsdag 26. juni 2018 kl: 11:46
Share  


Af: Redaktionen

Volvo Trucks forenkler den daglige drift med en ny grænseflade til digitale tjenester. Med Volvo Connect er det ifølge Volvo Trucks blevet endnu lettere for kunderne at udnytte alle fordelene ved digitalisering og opkobling

Ny grænseflade skal gøre det lettere for chauffører og vognmænd
Lastvognsejere og transportvirksomheder bruger i stadig større grad telematik og digitale tjenester til at forbedre virksomhedens produktivitet og effektivitet. Det betyder dog også, at de skal tage stilling til stadig flere systemer og grænseflader. Med lanceringen af Volvo Connect samles en lang række digitale og tilsluttede tjenester i samme portal. Volvo Connect lanceres i september og vil regelmæssigt blive opdateret og udvidet hen over de kommende år.


- Med Volvo Connect kan du få adgang til vigtige tjenester og oplysninger, som du har brug for for at drive virksomheden og udvikle dine daglige aktiviteter - og det hele er samlet på ét sted, siger Carina Holm, der er projektleder for Volvo Connect. 


- Ud over flådestyring og vedligeholdelsesplanlægning understøttes mange andre aspekter af driften, blandt andet hjælp til administrationen og overholdelse af lovpligtige krav. Volvo Connect indeholder også en markedsplads, hvor man kan abonnere på og aktivere flere tjenester. Brugerne kan tilpasse grænsefladen, så de let og hurtigt kan få adgang til de oplysninger og tjenester, de bruger mest.


Fakta om Volvo Connect-kundeportal:
Volvo Connect samler de digitale og tilsluttede tjenester på én enkelt grænseflade, så det bliver lettere at få adgang til information, nyheder og funktioner, der er vigtige for en effektiv drift i dagligdagen. 

Eksempler på inkluderede funktioner:

Dynafleet - en nyligt opdateret version af Volvo Trucks' flådestyringssystem.
Serviceplanlægning, et program til visning af planlagte servicebesøg og vedligehold

Data Access - en ny tjeneste, der gør det muligt at gemme og få adgang til køretøjsdata via skyen, og som kan integreres i kundens egne systemer uanset mærke eller model

Sikkerhedsrapport - et program, der registrerer og identificerer vigtige sikkerhedsindikatorer såsom hård opbremsning og brug af sikkerhedsselen, hvilket kan bruges i forbindelse med chaufførkurser og -uddannelse

Køretøjsstatus - en serviceydelse til overvågning af vigtige komponenter i køretøjet og identificering af potentielle fejl, der enten kræver øjeblikkelig reparation, eller at det tjekkes ved næste servicebesøg

Asset Management - en oversigt over flådeaktiver, inklusive, men ikke begrænset til køretøjer. 

Værkstedshistorik - en oversigt over reparationshistorikken og detaljer om, hvad der er udført på hvert enkelt køretøj i Volvo-værkstedet.


Med tanke på hvor hurtigt tingene ændrer sig, er Volvo Connect blevet udviklet som en langsigtet løsning. I takt med at nye funktioner og oplysninger bliver tilgængelige, og der løbende bliver udviklet nye digitale tjenester, både af Volvo Trucks, branchepartnere og tredjepartssoftwareudviklere, vil Volvo Connect gøre det muligt for kunderne at få adgang til og bruge sådanne tjenester fuldt ud. Det vil også gøre overgangen til den spændende, nye digitale fremtid lettere for virksomhederne.


Volvo Connect og det tilgængelige indhold vil blive lanceret efter individuelle tidsplaner på de forskellige markeder. 
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mercedes-Benz tager Actros med til Danmark uden spejle
- Chaufføren får den nye af sin vognmansbror
- Iværksætter kører Fra Løvens Hule til transportmessen i Herning
- MAN er i stødet på transportmessen i Herning
- Nordjysk sælger solgte lastbil fra Grønland
- MAN i Malmö får ny mand
- Vognmand vil gerne betale lidt mere for kvalitet og sikkerhed
- Sjællandsk vognmand kan nå nye højder
- Danmarks dygtigste chauffører hædres på transportmesse
- Den nye Scania er slet ikke så ringe endda
- Transportmessens mand runder et hjørne
- MAN Nordjylland A/S får ny ledelse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst