Forsiden
      

Tre lastbil-opbyggere opnår certificering af Mercedes-Benz

Mandag 2. juli 2018 kl: 10:01
Share  


Af: Redaktionen

HMF, Brdr. Plagborg og SAWO er blevet Mercedes-Benz-certificeret. Certificeringskonceptet for opbygning af nye lastbiler skal sikre gennemtestede kvalitetsløsninger med høj brugsværdi og lang levetid. I Danmark tæller konceptet på nuværende tidspunkt de tre nævnte opbyggere

Baggrunden for konceptet er, at køb af ny lastbil for de fleste vognmænd er en stor investering, som er forbundet med grundige overvejelser om både pris, leveringstid og ikke mindst opbygning af bilen. Da opbygningen kan have stor økonomisk betydning på lang sigt, kan gennemtænkte og velafprøvede løsninger spare vognmanden for mange timer på værkstedet - især når bilen ikke længere er ny.


Værdifuldt samarbejde
En certificeret lastbil er bygget op efter godkendte standarder udviklet af Mercedes-Benz i tæt samarbejde med den enkelte opbygger. Intelligente, gennemtestede løsninger betyder, at opbygningen matcher den kvalitet, som chassiset leveres med fra fabrikken, uanset om det drejer sig om tømmerhandelbiler med kran, biler med wirehejs til tunge læs eller distributionsbiler. 


Og da opbygningen altid udføres efter  klare standarder, kan bilerne bygges op langt hurtigere end tidligere, ligesom det løbende vedligehold af bilen lettes betragteligt, da værkstedet altid ved præcis, hvordan opbygningen er udført, og derfor hvordan den bedst serviceres.


-Vi ved altid på forhånd, hvordan opbygningen skal udføres, da alle processer og al dokumentation allerede er på plads. Det betyder, at vi arbejder hurtigere, hvilket har resulteret i, at en gennemsnitlig opbygning nu tager omkring to uger mod seks til otte uger tidligere. Det er vi meget tilfredse med, siger applikationsmanager hos HMF, Bjarne Bak Sørensen.


Også hos Brdr. Plagborg glæder man sig over det tætte samarbejde med Mercedes-Benz:


- Den tætte dialog med Mercedes-Benz betyder bl.a., at vi har indflydelse på, hvordan chassiset ser ud, når vi modtager det fra fabrikken. Det har gjort det muligt at udføre opbygningen af bilen langt mindre kompliceret end tidligere. Derfor er bilen langt lettere at vedligeholde, og det betyder i sidste ende kortere tid på værkstedet, siger direktør hos Brdr. Plagborg, Karl Erik Plagborg.


Hos SAWO er man også glad for at kunne levere lastbiler i endnu højere kvalitet:


- Med certificeringen er det blevet muligt for os at bygge bilerne op med endnu mere solide og intelligente løsninger end tidligere. Og da vi er i løbende dialog med Mercedes-Benz, evalueres standarderne for opbygningerne hele tiden. Det er positivt for både vores og kundens forretning, siger teknisk chef hos SAWO, Morten Allerød.


Færdigopbyggede lastbiler til hurtig levering
Tidligere på måneden lancerede Mercedes-Benz sit nye koncept StarTklar, som tilbyder færdigopbyggede lastbiler. Konceptet består foreløbig af et udvalg af fem af de mest populære opbygninger, som er klar til hurtig levering, da bilerne allerede står på lager eller er under opbygning.


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mercedes-Benz tager Actros med til Danmark uden spejle
- Chaufføren får den nye af sin vognmansbror
- Iværksætter kører Fra Løvens Hule til transportmessen i Herning
- MAN er i stødet på transportmessen i Herning
- Nordjysk sælger solgte lastbil fra Grønland
- MAN i Malmö får ny mand
- Vognmand vil gerne betale lidt mere for kvalitet og sikkerhed
- Sjællandsk vognmand kan nå nye højder
- Danmarks dygtigste chauffører hædres på transportmesse
- Den nye Scania er slet ikke så ringe endda
- Transportmessens mand runder et hjørne
- MAN Nordjylland A/S får ny ledelse

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst