Forsiden
      

Entreprenør får sin første DAF

Onsdag 3. april 2019 kl: 10:10
Af: Redaktionen

Entreprenør får sin første DAF

ESA Trucks Danmark i Kolding har leveret to to-akslede DAF LF320 FA 4x2 knækladsbiler til kørsel med asfaltmaskiner og udstyr til asfaltarbejde for Munck Asfalt A/S. Bilerne skal stationeres i Kongensbro i Midtjylland, hvorfra de kører ud i det midtjyske fra Hobro i nord til Horsens i syd til retablering af asfalt efter opgravninger til etablering og reparation af forsyningsledninger

- Vores maskinafdeling har gjort et stort forarbejde i at finde den bedste løsning til vores behov, og her har vi valgt DAF for første gang, fordi vi fik præsenteret den mest optimale løsning. Vi har anskaffet bilerne via ESA Trucks og vi har anvendt Vandborg Karosserifabrik til opbygning af bilerne, og det er gået rigtig fint, siger Martin Boutrup, der er Intern projektleder hos Munck Asfalt.


- Vores Fleet Manager Lisbeth Nielsen har igennem hele processen sørget for, at vi har involveret chaufførerne meget omkring opbygningen af bilerne, så de har fået nogle gode og effektive arbejdsredskaber, der præcist opfylder deres behov. Ved leveringen fik chaufførerne en rigtig god introduktion til bilerne af ESA Trucks, og siden har vi kun hørt positivt om bilerne, påpeger Martin Boutrup.


De to DAF LF320 er stort set ens. De er udstyret med udvidet Day Cab-førerhus med dobbelt passagersæde, klimaanlæg med air-condition og ekstra Webasto vandfyr. Bilerne er derudover udrustet med fartpilot og afstandsradar. Drivlinen består af DAF’s seks-cylindrede PX-motor på 320 hk koblet til en 12-trins ZF AS-Tronic-gearkasse med fuldautomatisk gearskifte.


Bilerne er opbygget på Vandborg Karosserifabrik i Lemvig med knæklad, hydraulisk rampe, flere af værktøjsskabe samt presenningopbygning på den forreste del af ladet. Opbygningerne er skræddersyet til transport af henholdsvis asfaltudlægger og vejtromler samt tilhørende udstyr.


Det er ESA’s salgschef Ole Frisk, der har stået for leveringen.
 
Fakta om Munck Asfalt A/S:
  • Munck Asfalt har hovedkontor i Nyborg og afdelinger i Aalborg, Kongensbro, Fjelsted, Langeskov og Roskilde
  • Selskabet beskæftiger godt 300 medarbejdere med asfaltproduktion til nyanlæg og vedligeholdelse af veje og pladser for Vejdirektoratet, kommuner, virksomheder, grundejer- og boligforeninger og private. Det gælder alt fra motor-, lande- og kommuneveje til lufthavne, broer, parkeringspladser, indkørsler, stier mm
  • Munck Asfalt indgår i Munck Gruppen, der også beskæftiger sig med etablering af forsyningsledninger, havne, kystsikring, nationale og internationale infrastrukturprojekter som lufthavne, veje, tunneller og broer
  • Munck Gruppen beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere og omsætter årligt for over to milliarder kroner
 
 
 



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst