Forsiden
      

Lastbilproduktion i Frankrig vil åbne gradvist

Torsdag 23. april 2020 kl: 12:52
Af: Redaktionen

Renault Trucks, der er en del ag AB Volvo-koncernen, forbereder sig på en gradvis og sikker genåbning af produktionen på fabrikkerne i Frankrig. Genåbningen omfatter eksempelvis desinfektion af maskiner, arbejdsstationer og arbejdsredskaber. Og medarbejderne skal bruge masker, handsker og dragter, samt holde organiserede afstandsregler i områder, hvor flere medarbejdere færdes

Produktionen af store og små lastbiler har stået stille siden onsdag 18. marts. I øjeblikket forberede man sig hos Renault Trucks på en langsom, gradvis og sikker genoptagelse af aktiviteterne, der følger den samme tilgang - at beskytte medarbejdernes sundhed og sikkerhed.


Siden starten af ned​​lukningen - og til trods for den midlertidige afbrydelse i produktionen - har Renault Trucks fortsat betjent sine kunder ved at fortsætte med at levere reservedele og reparere lastbiler. Disse aktiviteter er vigtige for at sikre kontinuiteten af service til samfundet, især for at transportere og levere basale fornødenheder, medicin og mad.


Selvom nogle medarbejdere har været på arbejde, har produktion, salg og R&D (Research and development) været sat på hold, og langt de fleste medarbejdere har midlertidigt været hjemsendt i næsten en måned.


Fabrikkerne i Frankrig genåbner gradvist. Onsdag i denne uge gik arbejdet på Lyon-Venissieux motorfabrikken i gang igen. Andre Renault Trucks produktionssteder, såsom Bourg-en-Bresse og Blainville-sur-Orne samlefabrik, forventes gradvist at genoptage arbejdet de følgende uger. Genstart af aktiviteten er for alle anlæg planlagt til at være på et meget lavt niveau. 


Opstarten vil foregå langsomt og blive spredt over flere uger i overensstemmelse med kundernes krav, leverandørernes evne til at levere og i samarbejde med de andre fabrikker i Volvo-koncernen. Genåbningen er betinget af, at der er indarbejdet forstærkede sundhedsprocedurer tilpasset hvert sted i samråd med fagforeninger og medarbejderrepræsentanter.


- Vi vil kun genoptage aktiviteterne, hvis sundheds- og sikkerhedsforholdene er på plads. Der vil ikke være nogen kompromiser. Det er grunden til, at vi forestiller os en gradvis genåbning, der omfatter en indledende periode, hvor vi skal teste sundhedsprocedurer, såvel som forsyningskæden og logistik, siger Bruno Blin, der er præsident hos Renault Trucks.



Foranstaltninger, der skal træffes i Renault Trucks’ anlæg, omfatter:
  • Anvendelse af sociale afstandsregler og beskyttelsesforanstaltninger
  • Udbredt brug af masker
  • Brug af FFP2-masker og beskyttelsesbriller eller visirer og handsker, når afstanden på en meter ikke kan overholdes
  • Dørene holdes åbne (undtagen branddøre) for at forhindre berøring af håndtag
  • Rengøring af arbejdsstationer, arbejdsredskaber, logistikudstyr, omklædningsrum og kantiner
  • Afstandsregler i alle fællesarealer, omklædningsrum, korridorer og kantiner, forlængelse af åbningstiderne og begrænsning af antallet af tilstedeværende mennesker til enhver tid
  • Inden for salg, forskning- og udvikling vil de fleste medarbejdere arbejde hjemmefra

Forespørgsler fra kunder, forhandlere og partnere samt analyser af markedstendenserne vil danne grundlag for at justere produktionskapaciteten i de kommende måneder.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to
- City-trailer med en enkelt aksel gør det let at komme rundt
- Landbrugsvirksomhed kører ud med tre-akslet trækker
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Containertransport har fået flere elektriske trækkere
- Vognmand fra Stevns stævnede ud fra Hedensted med to nye tre-akslede tip-trailere
- Bestanden ligger stabilt

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst