Klik venligst

Klik venligst

  
Forsiden
      

Den nyeste chauffør kom til Bette Gris for fire år siden

Mandag 4. maj 2020 kl: 11:43
Share  


Af: Redaktionen

Den nyeste chauffør kom til Bette Gris for fire år siden

I 1983 overtog vognmand Niels Jeppesen sin fars virksomhed Thy Smågrisesalg. Siden da har han transporteret over 16 millioner smågrise mellem sine kunder, der både er griseproducenter og -opdrættere over hele Danmark og i udlandet. - Vi er både en transport- og en handelsvirksomhed. Nogle af grisene flytter vi blot mellem producenterne og opdrætterne, og andre køber vi op og sælger videre til opfedning, Niels Jeppesen, som fornyligt fik leveret en ny Scania-trækker med 520 heste-kræfter

Den nyeste chauffør kom til Bette Gris for fire år siden
Med den nye to-akslede trækker, som Stiholt i Thisted har leveret, er virksomhende Bette Gris ApS oppe på syv lastbiler og lige så mange påhængskøretøjer. Egentlig vil Niels Jeppesen ned på seks vogntog, men lige i øjeblikket er der så travlt, at han har besluttet at beholde den trækker, som den nye skulle afløse, lidt endnu.


Den ny to-aksledetrækker er endnu en Scania R 520 A4x2. Drivlinen består af en 16,4-liters V8-motor på 520 hk, der har et maksimalt drejningsmoment på 2.700 Nm, en 14-trins gearkasse med Opticruise-gearskift og integreret retarder samt enkeltreduceret bagtøj med 2,59:1 i udveksling. 


Førerhuset er et CR20H (H for Højt til loftet) med eksempelvis premium fører- og passagersæder med integreret ventilation og læderbetræk suppleret med ekstra plys fra Brande Autosadelmageri, stor infotainment-pakke med 4x20 W musikanlæg og integreret navigation, stor klimapakke med ekstra 6 kW kabinevarmer, Driver+-chaufførpakke, og LED-lyspakke med LED for- og baglygter.


- Mine chauffører skal have det godt. Bortset fra en ”ny” chauffør, som ”kun” har været her i fire år, har mine chauffører kørt for mig imellem 14 og 22 år. De bliver altid taget med på råd, når vi skal have nyt materiel, for det er med til at holde på de gode chauffører, siger Niels Jeppesen og fortsætter:


- Og jeg har rigtig gode chauffører.


Niels Jeppesen har endnu en gang handlet med lastbilsælger Lars Pedersen hos Stiholt.


- Jeg har kendt både Lars’ far og Lars fra gamle dage. Da Lars lige var startet som sælger hos Stiholt, ringede han og spurgte, om jeg ville købe en ny Scania af ham. Da jeg sagde ja tak, var han ved at falde ned af stolen af bare benovelse. Da han kom for at levere den, var han blevet lidt kæphøj og spurgte, om jeg da ikke ville købe en mere. Jeg tog ham på ordet, og der blev han også lidt mundlam, siger Niels Jeppesen. 


Siden da har de to haft et rigtig godt samarbejde. Det gælder også for Stiholt’s værksted i Thisted, som skal holde den nye R 520’er i form på en otte-årig serviceaftale inklusiv udvidet drivlinedækning.Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand valgte mellem to lastvognsleverandører
- Dagligvarekæde køber elektrisk transportløsning
- Vognmand på Midtfyn kan suge og blæse med gods på ladet
- Juni bød på færre nye lastbiler
- Hadsten-vognmand komprimerer affaldstransporten
- Fire-akslet forvogn er bygget op med hejs og kran
- Lastbil er næsten født til grundvandssænkning
- Kranen holder hvad den løfter op fra tømmerladet
- Posten bringer el-lastbil ud i virkeligheden
- Kinesiske el-varebiler med britiske rødder kommer til Danmark
- Højresvingsassistenter til lastbiler kan eftermonteres
- Den nedbyggede trailer er universel til transport af mange ting

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst