Klik venligst  
Forsiden
      

Skriv i transportkalenderen

Har du et arrangement, en begivenhed, et jubilæum eller en anden transportbegivenhed, kan du sende os en mail - klik her!

Du kan som abonnent på transportnyhederne.dk selv skrive i kalenderen, når du er logget ind.

Skriv i kalenderen - send os en mail:

Du skal have et abonnement på transportnyhederne.dk for at kunne skrive direkte i kalenderen - bestil dit abonnement her!

Print siden
SEPTEMBER 2019 - 3 arrangementer
Onsdag 25. september
11:00-16:00 DI Transport inviterer til Transportens dag 2019
Når DI Transport holder årsdag 25. september i Industriens Hus i København bliver der sat fokus på intelligent grøn transport. For selvom transportbranchen er blevet mere energieffektiv og transporterer stadig flere personer og varer med det samme energiforbrug, er transport stadigvæk i store træk afhængige af fossile drivmidler, der udleder CO2


I oplægget til Transportens Dag 2019 lyder det:

“Vi står derfor over for en af de største ændringer i transportbranchen, når alternative drivmidler skal erstatte benzin, diesel og flybrændstof. Det vil påvirke alle transportvirksomheder - også din. 
DI Transport sætter derfor fokus på, hvordan vi kan levere en intelligent grøn omstilling, der både reducerer klimapåvirkningen og leverer høj mobilitet for personer og varer. 

Foreløbigt program:
10.00-11.00 Generalforsamling DI Transport (medlemmer)
11.00-16.00 Transportens Dag 2019: Intelligent grøn transport

Deltagelse er gratis, men forudsætter bindende tilmelding.

Interesserede kan læse mere om Transportens Dag 2019 på DI Transports hjemmeside - klik her:ndustriens Hus i København
14:00 Indvielse af fire nye kajstrækninger
Køge Havn er klar til at åbne fire nye kajstrækninger, der skal afhjælpe pladsmanglen i havnen. Dermed er over 75 procent af det samlede nye kajanlæg i Køge færdigt og klar til at blive indviet. Med de nye kajanlæg vil Køge Havn kunne tage mod skibe på op til 200 meter i længden, 30 meter i bredden og otte en halv meter i dybden i Køges Nordhavn.

Indvielsen finder sted 25. september klokken 14 på kajen med indvielsestale af borgmester Marie Stærke (S). Alle er velkomne. Find vej til indvielsen via Værftsvej, i lyskrydset køres ad Nordhavnsvej og ind gennem hovedporten til Køge Jorddepot. Kør forbi vægten, fortsæt ad Nordhavnsvej, hvor der er parkering på kajanlægget.


Køge Havn
Mandag 30. september
- Åbning af Kronprinsesse Marys Bro
Den sidste dag i september - kan biler, lastbiler og motorcykler benytte Kronprinsesse Marys Bro, når de skal over Roskilde Fjord ved Fredrikssund. Den nye bro forventes at aflaste den eksisterende bor, der er opkaldt efter Kronprins Frederiks morfar. Tidsbesparelsen ventes at blive op til 30 minutter i morgenmyldretiden.
Frederikssund
Første side  |  Forrige side  |  Næste side  |  Sidste side

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst