Vognmand i Vojens får to kolde fra kasseproducent

Torsdag 12. april 2012 kl: 19:59
Share  


Af: redaktionenLastas A/S har leveret to tre-akslede Lamberet køle/frysetrailere til vognmand Michael Jepsen i Vojens, som blandt anet skal bruge dem til transport af fødevarer

Vognmand i Vojens får to kolde fra kasseproducent
Vognmand Michael Jepsen har fået leveret to Lamberet køle/frysetrailere.

Trailernes chassis'er er stærke og stabile, da de er opbygget med langvanger opsvejst til I-profil i kvalitetsstål i 45 mm tykkelse. Trailerne har plads til 33 europaller, den indvendige længde er 13,35 meter, bredden er 2,495 meter og højden er 2,650 meter.Trailerne, der er af typen SR2 2495/2650 Flower, er udstyret med BPW-aksler med luftaffjedring og hæve-sænke-ventil. Bremsesystemet er fra Wabco og monteret med EBS-anlæg. Dæk er af fabrikatet Continental i dimensionerne 385/65 R 22,5 og monteret på stålfælge i sølvfarve.


Kølekassernes konstruktion består af monopaneler, der er fuldt forsegle og produceret i en sandwich-opbygning, som Lamberet har patent på. Gulvet er selvbærende og opbygget til brug for tung palletransport, hvor tværvangerne er indbygget i gulvet.


Lamberet-trailerne har foldelifte bagpå og er leveret med seks toplys bagpå og to arbejdslys på siden. Kølemaskinerne er Carrier-Vector 1800 med en 200 liters dieseltank monteret ved støttebenene.


Lamberet, som Lastas er forhandler af, blev grundlagt i 1935 i Frankrig og er i dag en af Europas førende producenter af transportmateriel med fabrikker i Frankrig og Tyskland. Trailer-producenten er blandt andet kendt for sit meget brede produkt-sortiment af køletrailere med et volumen helt op til 100 kubikmeter.

Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.