Flere udstillere taler positivt om messen på Vestfyn

Søndag 17. juni 2012 kl: 05:00
Af: Redaktionen

Arrangørerne af Vestfyn Trækker, VBG Group Sales i Ejby, har set på, hvordan messen forløb. Noget af det vigtige for arrangørerne at vide er, hvordan udstillerne oplevede messen

I den forbindelse har VBG Group Sales samlet en række udtalelser:


A/S Bevola: Premiere på nyt akselkoncept

- Vestfyn Trækker 2012 startede med afsløringen af vores nye akselkoncept, BevoNac, som er specielt udviklet til nordiske miljø- og vejrforhold. Akslen er optimeret på alle tænkelige områder, så den kan stå for selv de hårdeste udfordringer; og messen var en glimrende platform for at præsentere konceptet, siger Lars Uhrskov, markedschef

- Bevolas store messetelt var inddelt i et område til produktpræsentation, et åbent område med skærmpræsentationer og et dialogområde med café og to møderum. Alt i alt har messen været et godt sted at møde vores kunder, og navnlig om lørdagen var der rigtig mange besøgende på standen, siger Tommy Horn, administrerende direktør


AIE Insurance Brokers P/S: Mange nye kontakter

- Vi fik mange nye kontakter til vognmænd, som vi nu skal ud og besøge, og messen var en god lejlighed til at møde eksisterende kunder under hyggelige former. Da de praktiske forhold samtidig var i top, var det en god oplevelse at udstille på Vestfyn for første gang. Vi regner bestemt med at komme igen til næste år, siger Klaus Rosendahl, partner.


Euromaster Danmark A/S: Større efterspørgsel efter brændstoføkonomiske dækløsninger

- Flere og flere vil godt investere lidt ekstra i dæk med bedre brændstoføkonomi. Rigtig mange vognmænd opsøgte vores stand, fordi de ved, at Euromaster har et stort udvalg af brændstoføkonomiske dækløsninger, siger salgskonsulent Karsten Fisker.

- Som altid blev vores stand besøgt af de helt rigtige beslutningstagere. Her præsenterede vi blandt andet Michelins nye regionaldæk MultiWayT 3D til styrende og trækkende aksler. Det udmærker sig ved ekstra lav rullemodstand, op til 30 procent længere levetid og totaløkonomi i topklasse, hvilket selvfølgelig tiltrak vognmændenes interesse, siger Søren Brinck, Key Account Manager.


Jawin Safe Trip ApS: Messedeltagelse flytter holdninger

- Vestfyn Trækker har også i år været et ideelt forum til at profilere Smart Start alkolåse. De besøgende på vores stand flytter sig holdningsmæssigt, når de ser videoerne og får produkterne demonstreret. Vores deltagelse genererer både salg under og efter messen, og det er alt i alt en god investering at være med, siger direktør Jan Winum Poulsen.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.