J. Hvidtved Larsen A/S øger indsatsen i Norge

Fredag 22. juni 2012 kl: 11:21
Af: Redaktionen

J. Hvidtved Larsen A/S har ansat Svein Victor Borg til at supplere virksomhedens etablerede salgspartner i Norge. Svein Victor Borg kommer fra en stilling som driftschef og markedskonsulent hos Ragn-Sells i Norge og har således stor brancheerfaring, ligesom han har et indgående og mangeårigt kendskab til J. Hvidtved Larsen A/S og virksomhedens produkter

Svein Victor Borg opererer fra Drammen og har sit primære fokus på det sydlige Norge.
 
JHL Norge, som repræsenteres af Thor Willy Paulsen og Svein K. Thomassen, vil fortsat have fuld fokus på den nordlige del af Norge og desuden bidrage med ekspertbistand til rådgivning, salg og service af MaskoFlex-afvanderen i hele Norge. 



Interessen for J. Hvidtved Larsen A/S' samlede produktprogram er stigende i Norge, og det har derfor været en naturlig del af forretningsudviklingen at øge engagementet på markedet. De tætte kunderelationer og ikke mindst behovet for en gensidig god teknisk dialog er en tydelig tendens i branchen. 



J. Hvidtved Larsen A/S har også indgået samarbejde med Steco Service as i Drammen om service og vedligehold af alle typer JHL anlæg.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.