MAN er taget på cykeltour

Torsdag 12. juli 2012 kl: 21:22
Af: Redaktionen

MAN er taget på cykeltour

Team Saxo Bank-Tinkoff Bank er steget på cyklerne og bliver fulgt af både bus og køkkenvogn med MANér

MAN er taget på cykeltour
Hvis man i disse dage forvilder sig ind foran fjernsynet og ser Tour de France, vil man blandt andet kunne se Team Saxo Bank-Tinkoff Bank's mandskab komme cyklende på de franske landeveje i forsøget på at komme til tops i Tour de France.

Men for an mandskabet kan mande sig op, er der brug for støtte. Det får mandskabet blandt andet fra MAN, der igen er blev valgt som leverandør af en helt ny tour-bus. Bussen - en MAN Lions Coach C med en miljøvenlig 480 hk EEV motor - blev leveret til holdet lige inden afgangen til Frankrig.

Bussen ligner en helt almindelig turistbus udenpå, men indvendigt er den ombygget hos Iseo, så den passer til de helt specielle behov, som Team Saxo Bank-Tinkoff Bank har. Ud over ni luksus siddepladser til rytterne, er bussen udstyret med en siddegruppe, omklædningsrum samt bade- og massagerum, så rytterne hurtigt kan blive klar efter de enkelte etaper.

Derudover har MAN leveret en ny køkkenlastbil, så Team Saxo Bank-Tinkoff Bank's egen kok kan tilberede sunde måltider til rytterne ovenpå dagens løb.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.