Volvo Trucks flytter om i Midt- og Vestjylland

Torsdag 5. juni 2014 kl: 17:02
Af: Redaktionen

Steffen Frommelt er tiltrådt som filial- og servicechef i Volvo Truck Center i både Viborg og Holstebro. Det sker for at optimere driften og serviceringen af kunder i området

Volvo Trucks flytter om i Midt- og Vestjylland
Steffen Frommelt, filial- og servicechef hos Volvo Truck Center i Viborg og Holstebro
- Denne omstrukturering kommer til at give os flere muligheder for at skabe en endnu mere effektiv brug af ressourcerne og nogle klare stordriftsfordele, og dermed i sidste ende bedre betingelser for vores kunder i begge filialer, siger Jens Egeskov, servicemarkedsdirektør for Volvo Truck Center i Danmark.


Steffen Frommelt har indtil for nyligt været filial- og servicechef i Viborg og ser frem til de nye udfordringer, der ligger i at kunne samkøre det større geografiske område. Han er oprindeligt udlært hos Sondrup Bilcenter i Aarhus i 1995 og har igennem sin karriere bestredet flere stillinger i organisationen. Han har arbejdet med ledelse og drift i de seneste 13 år.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.