Aalborg Havn har tag i sandsække og tungere værktøj

Torsdag 11. december 2014 kl: 10:14
Af: Redaktionen

Opbyggervirksomheden Sawo's afdeling i Nørresundby har leveret en lille Hiab-kran til en ny bil, som kører på Aalborg Havn. Der er tale om en stærk og kompakt kran i forhold til størrelsen. Kranen, der er monteret på et Volkswagen-chassis , er opbygget som en stivbomskran med op til 2 hydrauliske udskud samt 1 manuelt

Aalborg Havn har tag i sandsække og tungere værktøj
Kranen, der er af typen Hiab 017T, har en løftekapacitet på godt en ton på 1,2 meters rækkevidde og en maksimal hydraulisk rækkevidde på 3,15 meter.


Kranen er velegnet til læsning og aflæsning af sandsække, pumper, generatorer, kompressorer og lign.


Virksomheden Aalborg Havn er en af Nordjyllands stærke partnere på logistik og samarbejde. Aalborg Havn er ud over at være en traditionel trafikhavn, som holder styr på anløbende skibe, også en havn, der håndtere alle former og typer af gods, både til vands, til lands og i luften.


Aalborg Havn har som virksomhed 70 medarbejdere, der varetager de mange forskelligartede opgaver, som havnen kan tilbyde. 








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.