Kærren har rundtip

Torsdag 12. februar 2015 kl: 08:54
Af: Redaktionen

Vognmandsfirmaet Flemming Paulsen har taget en tre-akslet kærre med rundtip i brug. Der er tale om en Kel-Berg-kærre med tromlebremser og luftaffjedring

Kærren har rundtip
Sider og bunde er af svøb og har 7 mm specialvalset aluplade, ekstra slidstærk forvæg af 4 mm aluplade og kraftige forsmækforstærkninger - også i alu-plade. Derudover har rundtippet 80 mm isolering. Top vangerne er af kraftige alu-profiler med forstærkningsbånd i U-profil og anlægsgummiklodser til chassisets vanger. Kærren har ekstra 7 mm forstærkningsplade i fuld længde og i en bredde på 2.000 mm. Galvaniserede beslag til tiprør er monterede med bolte i bunden.


Bagklappen er fremstillet af en 5 mm plade med kraftige alu-kantrammer. Tophængslerne er flyttet ca. 180 mm frem for 10 procent ekstra åbning ved aflæsning. Bagsmækken åbner med antenne-ventil ved tip.


Vognmandsfirmaet Flemming Paulsen blev etableret af Jens Paulsen sidst i 30'erne. Siden 1980 har Flemming Paulsen sammen med sin hustru drevet firmaet, der i dag råder over 21 lastbiler og har 26 ansatte, som udfører en lang række forskellige opgaver inden for transport og distribution. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.