Volvo Trucks og verdens stærkeste mand slår sig sammen

Tirsdag 5. april 2016 kl: 12:21
Af: Redaktionen

Verdens stærkeste mand sidder bag rattet i verdens stærkeste serieproducerede lastvogn, når den skal vise, hvad Volvo Trucks’ nye I-Shift med krybegear kan klare. Tirsdag 12. april har Volvo Trucks premiere på en ny YouTube-video, hvor styrkeprøven bliver afgjort

Den 15. marts lancerede Volvo Trucks den nye I-Shift med krybegear. Det nye krybegear gør det muligt at starte og køre med en vogntogsvægt på op til 325 ton - hvilket er unikt for en serieproduceret lastvogn. 


Men hvor meget vægt kan gearkassen rent faktisk klare? Volvo Trucks' kommende test af den ultimative styrke afslører svaret. I denne udfordring vil Magnus Samuelsson, tidligere vinder af konkurrencen "Verdens stærkeste mand", og lastvognsjournalist Brian Weatherley udfordre fysikkens love og udsætte I-Shift med krybegear for den hårdeste test.


- Vi ved allerede, at I-Shift med krybegear kan trække virkelig tunge læs. Vi vil med denne udfordring demonstrere gearkassens imponerende kapacitet og vise, hvad det nye krybegear kan udrette, siger Peter Hardin, der er produktchef for FM og FMX hos Volvo Trucks.


Udfordringen, der bliver vist på videoen, fandt sted på havnen i Gøteborg, hvor lastvognen trækker et meget tungt containertog.


- Det at forsøge at sætte i gang fra stilstand med så tung en last, sådan som vi gør her, er en enormt hård opgave for en almindelig serieproduceret lastvogn med automatisk gearskifte. Jeg har aldrig set noget lignende i mine 30 år som journalist inden for lastvognsbranchen, siger Brian Weatherley.


Den 12. april får filmen, hvor Magnus Samuelsson danner hold med I-Shift med krybegear, premiere på Volvo Trucks' YouTube-kanal.


Nedenfor er der en trailer fra filmen.







Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.