Vognmand i Vesløs slipper 580 heste løs

Torsdag 9. juni 2016 kl: 16:00
Af: Redaktionen

Chauffør Tommy Andersen hos vognmand Gert Kyndi i Vesløs i Han Herred mellem Thy og vendsyssel har fået en ny Scania V8’er med 580 hk. Den nye Scania skal blandt andet bruges til blokvognskørsel og transport af vindmøllevinger

Vognmand i Vesløs slipper 580 heste løs
Vognmand Gert Kyndi, der driver Vesløs Vognmandsforretning, har fire biler. Den nye bil er opbygget og leveret af Stiholt i Thisted, hvor sælger Lars Pedersen har stået for handlen. 


Han har været inde på hylderne for det tunge grej ved specifikation af den kraftige trækker. Den er eksempelvis udstyret med 9 tons foraksel og er godkendt til på til 78 ton vogntogsvægt ved blokvognskørsel.


Drivlinen består ud over V8’eren på 16,4 iter af en 14-trins gearkasse med overgear og integreret retarder samt et forstærket bagtøj.


Bilen er malet af Totallak i Thisted og har været et smut i hos In-Truck i Padborg for at få Topline-førerhuset indrettet. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.