Vognmand går i kast ved ny tiptrailer

Fredag 29. juni 2018 kl: 10:52
Af: Redaktionen

Niels J. Philipsen Transport i Ikast var fornylig en tur i Hedensted for at hente en ny fire-akslet Kel-Berg tiptrailer, der kan rumme 37 kubikmeter i kassen

Vognmand går i kast ved ny tiptrailer
Den nye fire-akslede tip-trailer, der er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger, er leveret med cyklistværn efter danske standarter. Kassen, der er udført i aluminium, har indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesytem og 3/2-ventil for automatisk åbning. Tophængslerne er flyttet 180 mm frem, for at give 10 procent større åbning ved aflæsning 


Bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående aluminiumsplade i en speciel slidstærk kvalitet. På både bund og suider er der monteret en 15 mm kunststofbeklædning.


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med skivebremser. Der er lift-funktion på første og fjerde aksel. Den fjerde aksel er også selvstyrende.


Traileren, der også er leveret med en blå rullepresenning, er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.