Entreprenøren fik tre komplette opbygninger

Onsdag 11. juli 2018 kl: 11:12
Af: Redaktionen

Entreprenøren fik tre komplette opbygninger

Opbyggervirksomheden Sawo’s afdeling i Stokkemarke på Lolland har leveret tre komplette opbygninger til Greve-virksomheden Brdr. K. Hansen A/S, som er et stort entreprenørfirma, der leverer jord-, kloak-, belægnings- og gartnerarbejde


Opbygningerne er monteret på fire-akslede Volvo FM 500 Globetrotter-chassis’ med med stålaffjedring på forakslerne og luftaffjedring på bagakslerne.


De to vogntog er opbygget med NOPA-pendeltip og bagmonterede aftagbare HIAB X-HiPro 262 EP-5 kraner, mens den tredje er leveret med en frontmonteret HIAB X-HiPro 262 EP-5 kran. Til de tre forvogne er der leveret tre ens Nopa KTS240 kærrer med en indvendig længde på 5.600 mm. Kærrerne er monteret fjedrehjælp i begge sider. 


Pendeltippene er af typen FTPL320 med pendel i venstre side, som lukker ned ca. 20 grader fra lodret. Både pendeltip og kærrer er med aftagelige stokke i ladbund til kørsel med jernplader. 


Kranerne er monteret på et Sawo 28 tonmeter krankonsol. Konsollet er udstyret med komplet lygteføring og træk med luftservo. Selve kranerne er med fem hydrauliske udskud og kan nå ud på en rækkevidde på 15,1 meter. 


Sammen med opbygningerne er der leveret tre fabriksnye NOPA KTS240 kærrer med en indvendig længde på 5.600 mm. På kærrerne er der monteret fjedrehjælp i begge sider. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.