Klik venligst

Klik venligst

Forsiden
      

Varebil har fået en ansigtsløftning med mere sikkerhed

Tirsdag 9. juni 2020 kl: 10:44
Share  


Af: Redaktionen

Varebil har fået en ansigtsløftning med mere sikkerhed

Den nye faceliftede Mercedes Vito er kørt ud med nyt motorprogram, opdateret design og endnu højere sikkerheds- og komfortniveau for at forsvare sin positionen, som en af de førende i sin klasse

Varebil har fået en ansigtsløftning med mere sikkerhed
Standardudstyrsniveauet er kommet endnu en etage op og omfatter eksempelvis en syv-tommer touchskærm med digital radio samt tyverialarm. Udover opdateret design får man mulighed for at koble bilen til en smartphone via flådestyrings-app’en Mercedes PRO. Den nye Vito leveres også med tyverialarm som standard. Alarmen reagerer ved uautoriseret åbning af fordøre, varerum og motorhjelm eller hvis bilens manuelle ‘nødnøgle’ anvendes. 


Komfortudstyr som semiautomatisk klimaanlæg, multifunktionsrat i læder, automatisk regn- og lyssensor samt komfortførersæde med varme, lændestøtte og armlæn er fortsat en del af standarden.Vælger man sin nye Vito med baghjulstræk medfølger den adaptive fartpilot Distronic+, automatgearkassen 9G-Tronic og en kraftfuld, støjsvag og økonomisk dieselmotor, som blandt andet kendes fra Mercedes-Benz’ E-Klasse.


Med Distronic+ holder bilen automatisk afstand til forankørende trafik. Ved hastigheder fra syv kilometer i timen kan systemet registrere fodgængere og cyklister. I tilfælde af en forestående kollision advarer systemet føreren og bremser herefter automatisk bilen, hvis føreren ikke gør. Distronic+ har ingen øvre begrænsning og virker op til makshastighed. Mercedes-Benz fremhæver, at systemet især er praktisk ved køkørsel, hvor bilen er i stand til at standse og sætte i gang igen automatisk.


Med den nye motor er brændstofforbruget mærkbart forbedret, hvilket både sparer brændstof og samtidig betyder lavere grøn ejerafgift - til gavn for de samlede omkostninger – den såkaldte ‘Total Cost of Ownership’.


Vito med baghjulstræk må trække op til 2.500 kg på krogen med en samlet vogntogsvægt på 5.550 kg, som kan opgraderes til 5.700 kg.


Den ny Vito fås med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk og i tre forskellige karosserilængder. Derudover kan touchskærmen i kabinen opgraderes med Live Traffic-funktionen som en del af Navi-pakken, ligesom digitalt bakkamera i høj opløsning også er at finde på listen over nyt ekstraudstyr. Sidste år blev det muligt at vælge hjulstørrelse op til 17” og 18”, og med faceliftet er det også muligt at vælge 19 ”letmetalfælge.


Priserne begynder ved 208.227 kr. ex. moms inkl. afgift for Vito 110 CDI i kort version (A1) med forhjulstræk og ved 258.800 kr. ex. moms inkl. afgift for Vito 114 CDI i kort version med baghjulstræk.


Mercedes-Benz oplyser videre, at Vito 110 FWD kan leases fra 1.375 kr. pr. måned inklusiv service med 35.000 kr. i førstegangsydelse og 15.000 km om året over 48 måneder, mens Vito 114 RWD kan leases fra 1.795 kr. pr. måned inklusiv service med 35.000 kr. i førstegangsydelse og 15.000 km om året over 48 måneder. Alle priser er ex. moms og inkl. afgift.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny mand er rullet ind hos lastbilforhandler i Greve
- Bjærgningsbilen trækker med 750 heste
- Den tre-akslede gardintrailer er bygget op over et letvægtschassis
- Vestjysk vognmand tipper bagud med tre-akslet kærre
- Vognmand i Vivild valgte Volvo FH16
- Vognmand på Sjælland kører med hydraulisk forhjulstræk
- Kranen er klar til at klare klinkerne
- Sønner har arvet faderens glæde for lastbiler fra Øst-sverige
- Holstebro-virksomhed får tre-akslet trækker med kran fra Hedensted
- Dollyerne er part af tons-tunge transporter
- Løven brølede mod vind og vejr - med et plus
- Entreprenørvirksomhed fandt vejen til en ny tiptrailer i Hedensted

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst