Klik venligst

Forsiden
      

Lastbilforhandler har leveret fem “ellinger”

Tirsdag 23. juni 2020 kl: 12:05
Share  


Af: Redaktionen

Lastbilforhandler har leveret fem “ellinger”

Scania-forhandleren i Nordjylland - Stiholt-koncernen - har leveret den femte ud af fem lastbiler til Elling Tømmerhandel, der har hjemme i det østlige Vendsyssel. Den seneste lastbiler er en en-ægget tvilling til den fjerde, som var en tre-akslet Scania R 370 opbygget med fast lad og kran. De tre ældre “ellinger” var fra den tidligere lastbilgeneration

Lastbilforhandler har leveret fem “ellinger”
Chaufføren i den nye Scania R 370 skal betjene hele Vendsyssel med alle typer produkter fra Elling Tømmerhandel, der har XL-afdelinger i Elling lige nord for Frederikshavn, i Tårs, i Hjørring og på Læsø. 


Lastbilen er opbygget med opbygget hos Brdr. Platz i Haderslev med tømmerlad med galvaniseret ramme og forsmæk, alu-sider, div. strø- og værktøjskasser og en HMF 2320 K5-kran med knap 15 meters hydraulisk rækkevidde, hvor den løfter 1.100 kg. 


Den fuldt affjedrede lastbil har lav chassishøjde og er gjort så lav som muligt af hensyn til effektivitet og chaufførens arbejdsmiljø. Bilen er desuden udstyret med VBG-kærretræk til synsfri sammenkobling, så den kan køre med en to-akslet kærre, som deles med de øvrige lastbiler i virksomheden.


Den nye Scania R 370 er leveret med en 13-liters seks-cylindret rækkemotor på 370 hk, 14-trins gearkasse med fuldautomatisk Opticruise-gearskift samt enkeltreduceret bagtøj med differentialespærre og 2,92:1 i udveksling.


Det luftaffjedrede mellemførerhus er udrustet med Premium-førerstol med ventilation, Premium-lydanlæg med integreret navigation, opbevaringskommode samt bak- og højresvingskamera med fælles monitor i instrumentpanelet.


Lastbilsælger Lars Pedersen fra Stiholt i Thisted har stået for handlen med Elling Tømmerhandel, mens Stiholt i Sæby har monteret diverse arbejds- og blitzlys, synet, klargjort og leveret bilen.


Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Bulk-transportvirksomhed henter komplet vogntog i Hedensted
- 44 renovationsbiler fra samme leverandør kører ud i Serbiens hovedstad
- Ny mand er rullet ind hos lastbilforhandler i Greve
- Bjærgningsbilen trækker med 750 heste
- Den tre-akslede gardintrailer er bygget op over et letvægtschassis
- Vestjysk vognmand tipper bagud med tre-akslet kærre
- Vognmand i Vivild valgte Volvo FH16
- Vognmand på Sjælland kører med hydraulisk forhjulstræk
- Kranen er klar til at klare klinkerne
- Sønner har arvet faderens glæde for lastbiler fra Øst-sverige
- Holstebro-virksomhed får tre-akslet trækker med kran fra Hedensted
- Dollyerne er part af tons-tunge transporter

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligstKlik venligst