Forsiden
      

Tålmodig lastbilsælger fik handel i hus - efter 14 år

Torsdag 16. juli 2020 kl: 11:57
Af: Redaktionen

Tålmodig lastbilsælger fik handel i hus - efter 14 år

Da lastbilsælger Peter Munkholm kom til Stiholt i 2006 fik han øje på entreprenør- og vognmandsforretningen Brdr. Sand I/S i Brønderslev som et interessant kundeemne. Efter 14 års ihærdighed og tålmodighed er det lykkedes for ham at få solgt en ny Scania til entreprenør- og vognmandsforretningen

Virksomheden drives i dag af brødrene John og Bo Sand, der overtog den fra deres far Birger Sand. John Sand tager sig af entreprenøraktiviteterne, mens Bo Sand tager sig af vognmandsdelen. Virksomheden har afdelinger i både Brønderslev og Løkken, og blandt aktiviteterne er grave-, nedbrydnings- og anlægsarbejde, udlejning af containere, kran- og entreprenørkørsel, levering af strandsand samt ikke mindst transport og opstilling af badehuse på Løkken og Blokhus Strand.


- Da vores far drev forretningen, var han egentlig Scania-mand og havde mange Scania’er - heriblandt også V8’ere. Da min bror og jeg overtog forretningen for 15 år siden, skiftede vi til et andet svensk lastbilmærke, for de havde en forhandler nærmest i vores baghave, fortæller Bo Sand.
Da forhandleren lukkede afdelingen for nogle år siden, forsvandt argumentet for at køre i Volvo’er.


- Da det var tid til udskiftning af min tidligere Volvo, meldte Peter Munkholm sig straks på banen igen, og så trak han det længste strå. Han er bare en rigtig dygtig og reel sælger, og så er han også en meget behagelig mand at handle med, siger Bo Sand.


Brdr. Sands nye svenske lastbil er en fire-akslet Scania R 650 B8x4, der er opbygget med Sawo-wirehejs, bagmonteret beslag for en ældre, men velholdt, aftagelig Hiab-kran samt VBG-træktøj til en tre-akslet kærre.


- Selv om jeg indimellem kører med tunge læs, ved jeg godt, at en V8’er på 650 hk er at skyde gråspurve med kanoner, men jeg lod mig rive lidt med, indrømmer Bo Sand og tilføjer:


- Jeg valgte den nu også for at vise vores gamle far respekt. Han er stadig Scania-mand, og jeg har haft ham med ude og køre nogle gange i den nye V8’er. Dét nyder han virkelig.


Og det vedgår Bo Sand, at han også gør.


- Jeg skal ind og ud af bilen mange gange hver dag, og der er jo lidt højere op til førerpladsen end i min gamle Volvo FM. Det glemmer man dog, når man sidder bag rattet, for 650’eren går bare suverænt godt, siger han.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej
- Fire-akslet trailer kan tage to containere på en gang
- Vognmand fra Stenlille har fået en stor Volvo
- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandlernetværk effektiviserer og konsoliderer ekspertisen
- Vognmand har overført en ny tre-akslet anhænger til sit hovedsæde i Brabarnd
- Lastvognsservice på Avedøre Holme er kommet godt fra start - søger flere mekanikere
- Belgisk producent af busser og trailere er blevet delt i to

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst