Forsiden
      

Tre-akslet blev pensioneret efter 22 år - og afløst af en fire-akslet

Tirsdag 21. juli 2020 kl: 19:59
Af: Redaktionen

Tre-akslet blev pensioneret efter 22 år - og afløst af en fire-akslet

Efter knap 22-år hos Stenberg Transport A/S i Kongens Lyngby i den nordlige del af Hovedstadsområdet kunne den tre-akslede Scania - Bogie 4 - køre på pension med sikker hed for, at opgaven fremover ville blive udført med mindst samme styrke, for afløseren var en fire-akslet Scania P 450 med tripple-bogie

Den nye fire-akslede lastbil er en Scania P 450 8x2/*6, som har fået kaldenavnet Triple Trouble efter dens triple bogie.


Bilen er leveret med en 13-liters seks-cylindret Euro-6 rækkemotor med ren SCR-teknologi og et maksimalt drejningsmoment på 2.350 Nm, en gearkassen med Opticruise-gearskiftefunktion og fartpilot med Active Prediction.


Førerhuset har et ekstra vindue i højre side af førerhuset og i bagvæggen for optimalt udsyn, når der ophales containere, LED lyspakke, syv-tommer Infotainment, Premium-førersæde med varme og ventilation, passagerklapsæde med ekstra opbevaring, elektrisk justerbare og opvarmelige spejle, tonede og laminerede sideruder i dørene, køleskab, opbevaringsramme på bagvæg, AEB, LDW, ACC og AICC. Bilen er derudover udstyret med en Scania C300 communicator-boks, der sørger for, at bilen selv meddeler, hvornår det er tid til service og selv tømmer og uploader chaufførdata fra førerkortet og bilen til Scanias Fleet Management-portal.


Bilen er opbygget hos Sawo og klargjort hos Scania i Ishøj med montering af LED-arbejdslygter i trin og på spoiler, blitzblink på taget og i frontgitteret, lysskilt i fronten, stige bag på førerhuset, tilslutning af hejs og kontakt til lilla lys under bilen samt cyklist- og bakkamera.


Stenberg Transport A/S har tilvalgt en Scania Service- og Reparationsaftale baseret på Scania’s skræddersyet service-koncept. Med en skræddersyet service-aftale får vognmanden udført serviceeftersyn på den nye lastbil efter behov og ikke efter antal kørte kilometer. Bilen er finansieret gennem Scania’s finansieringsselskab, Scania Finans.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Fragtfirma medbringer truck til lasten
- Antallet af el-drevne lastbiler er stiger - antallet af gas-drevne ligger konstant
- Uforpligtende aftale skal se på udvikling af lastbilførerhus
- Tysk kapitalfond skal overtage tysk produkcent af specialkøretøjer
- Fire-akslet tip-trailer fra Hedensted er kommet til Løsning
- Tro flytter bjerge - Vognmand i Bjerge flytter med nye fire-akslet Volvo FM
- Overførselanhængeren blev hentet hjem på blokvogn

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst