Forsiden
      

Bilforhandler i Herning udvider sit sortiment med store lastbiler

Tirsdag 19. september 2023 kl: 10:09
Af: Redaktionen

Bilforhandler i Herning udvider sit sortiment med store lastbiler

I slutningen af september åbner Iveco-forhandler Ole Winther Auto i Herning dørene til en ny Iveco-forretning i Industriområdet Hi-Park mellem Herning og Ikast, hvor der fremover også skal sælges de største lastbiler fra Iveco. Ole Winther, som samtidig kan fejre 50-årsdagen for det første værksted, som han og hans hustru, Bodil, åbnede tilbage i 1973, har hidtil holdt sig til Iveco's lette modelprogram af varebiler

Samarbejdet mellem Ole Winther og Iveco-importøren, træder i kraft fredag 22. september og betyder, at Ole Winther fremover kan tilbyde sine kunder en bredere portefølje, der spænder fra varebiler til lastbiler og busser.- Vi haft adskillige mærker gennem huset, og tidligere solgte vi primært Iveco's varebiler, men vores erfaring med Iveco har været så positiv, at vi nu har besluttet at udvide vores samarbejde, så vi kan tilbyde et bredt udvalg, lige fra de lette til de mellemstore og tunge køretøjer, siger Søren Haas, der er salgschef hos Ole Winthers Auto.


Søren Haas fremhæver, at der er en generel opbakning til Iveco blandt sælgerne hos Ole Winther Auto. Det kommer blandt andet til udtryk i erhvervsteamet, der består af erhvervschef Carsten Lauridsen og salgskonsulenterne Ole Gram og Søren Olesen.


- De har været yderst dygtige til at konvertere mange af vores kunder til Iveco. De har gjort det så godt, at de faktisk har placeret sig i top-30 over de bedst sælgende Iveco-sælgere i Danmark, fremhæver Søren Haas.


Kundernes behov har ændret sig
Gennem de 50 år, hvor Ole Winthers Auto har eksisteret, er der sket en markant udvikling både med de eneklete biler, mens og med det, der kan kobles på.


- Tidligere blev en varebil primært betragtet som et transportmiddel, men nu stilles der krav til bilen, som rækker langt ud over dens faktiske ydeevne. Her spiller digitalisering en væsentlig rolle, hvor især muligheden for at forbinde sin bil ’on air’ er populær blandt kunderne, påpeger Søren og fortsætter:

- Samtidig har der også været en betydelig udvikling i, hvordan biler får deres drivkraft - det gælder både personbiler, varebiler og lastbiler. Et eksempel er Iveco's lancering af eDaily, hvilket repræsenterer en markant forandring i forhold til tidligere år.


Ole Winthers 50-årsjubilæum som autoforhandler og åbningen af den nye Iveco-forretning i HI-Park finder sted fredag 22. september.Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Belgisk udlejningsvirksomhed har fået den 2.000 fra Holland
- Italiensk transportvirksomhed bestiller 1.500 lastbiler hos svensk leverandør
- Fødevaregrossist kører elektrisk
- Andelen af tunge el-lastbiler ligger på 1,2 procent
- 763 nye lastbiler over 16 ton kørte ud af juni
- Bestanden af lastbiler over 16 ton er vokset 5,7 procent
- Tyske lastbiler står for godt 52 procent af de lette
- To trediedele er svenske
- Vognmand valgte to franske med det meste
- Vognmand på Vestsjælland tog ni af et par omgange
- Stål-virksomhed kører ud med fransk pusher-trækker
- Lastbilforhandler tilbyder at hjælpe med et tilbud

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst