Forsiden
      

Dæktryks-app er blevet integreret med lastbil-app

Tirsdag 28. november 2023 kl: 09:55
Af: Redaktionen

Dæktryks-app er blevet integreret med lastbil-app

Dækproducenten Goodyear oplyser, at Goodyear DriverHub-mobilapp'en er blevet integreret i Mercedes-Benz Truck-app-portalen. Dermed får chauffører i lastbiler fra Mercedes-Benz - og vognmænd med lastbiler fra den tyske producent mulighed for øget effektivitet, konkurrenceevne og øget bæredygtighed

Mercedes-Benz Truck-app-portalen, der er en digitale markedsplads med tilpassede køretøjs-app'er til forbedring af komfort og driftseffektivitet, har fået Goodyear DriverHub-app'en med som officiel partnerapplikation.


Goodyear DriverHub er designet til løbende at forsyne chauffører og flådeoperatører med nøjagtige dækdata, så de kan optimere deres dækadministration. App'en er specialdesignet til chaufførernes behov og tilbyder information i realtid fra Goodyear's dækadministrationsløsninger, herunder Goodyear TPMS, Goodyear CheckPoint og Goodyear DrivePoint.


Med Goodyear DriverHub-mobilapp som en del af Mercedes-Benz Truck-app-portalen kan chaufførerne få yderligere overblik over dækkenes tilstand. Øjeblikkelige advarsler og notifikationer udløses, når der registreres afvigelser fra forudbestemte dæktryk- og temperaturniveauer. Med præcis information om det pågældende dæk samt graden af nødvendighed kan chaufførerne beslutte, hvad der skal ske for at reducere antallet af nedbrud og bidrage til at øge sikkerheden og ydeevnen på vejen.


En af de vigtigste funktioner i Goodyear DriverHub er dens teknologi til at skelne mellem hurtige og langsomme lækager, når den advarer chauffører og flådeoperatører om tab af dæktryk, når dækkene er forsynet med Goodyear TPMS - dæktryksovervågningssystem. Informationerne giver chaufførerne mulighed for med det samme at tage stilling til, hvad der skal ske. De samme oplysninger kan deles i realtid med flådeoperatører via en mobilapp, hvilket er med til at reducere sandsynligheden for dækskader og dæknedbrud og forbedre den generelle trafiksikkerhed.


Goodyear's samarbejde med Mercedes-Benz Truck udvides til også at omfatte telematiktjenester. 


Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Sværlasttrailer er blevet hentet til Djursland
- Tysk lastbilproducent har fået bestillinger på 700 elektriske lastbiler
- Fire-akslet trailer har både gående gulv og automatisk rullepresenning
- Tysk transportkoncern med speciale i transport af flydende produkter udskifter 165 trækkere
- Tre-akslet kærre er opbygget med hejs og skørter
- Tip-trailer kommer med "råstoffer"
- Hedensted-vognmand trækker tunge læs med 530 heste i fire-akslet tungtrækker
- Gardintrailer kom tværs over land og vand
- 13 er blot et tal mellem 12 og 14
- To-akslet tip-trailer er hentet til Sydvestfyn
- Logistikcenter hos lastbilproducent får energi fra solen
- Døgnvirksomhed kører ud med tre-akslet gardintrailer og medbringer en truck

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst