Forsiden
      

Skriv i transportkalenderen

Har du et arrangement, en begivenhed, et jubilæum eller en anden transportbegivenhed, kan du sende os en mail - klik her!

Du kan som abonnent på transportnyhederne.dk selv skrive i kalenderen, når du er logget ind.

Skriv i kalenderen - send os en mail:

Du skal have et abonnement på transportnyhederne.dk for at kunne skrive direkte i kalenderen - bestil dit abonnement her!

Print siden
APRIL 2024 - 3 arrangementer
Tirsdag 16. april
- Jernbanesikkerhedskonference 2024
Hvordan kan avanceret teknologi og teknologiske fremskridt være med til at gøre jernbanen mere sikker? Og hvilke udfordringer er der forbundet med brugen af ny teknologi? Det vil Trafikstyrelsen belyse på årets jernbanesikkerhedskonferencen, der finder sted i København tirsdag 16. april 2024

Sikkerhed og teknologi er nøgleordene på årets konference, hvor branchen er indbudt til en dag med oplæg og debatter ud fra temaet ”Teknologiens betydning for jernbanesikkerhed”.

Dagen vil indeholde oplæg fra blandt andre Trafikstyrelsen, DSB, Dansk Industri, Banedanmark og Keolis.

Derudover vil der være mulighed for at networke med fagfolk fra hele branchen, og der sørges for fuld forplejning på dagen med morgenmad og frokost samt kaffe og kage.

Interesserede kan se programmet her:

Prisen for deltagelse på konferencen er 995 kroner pr. person.

Interesserede kan tilmelde sig selv eller deres virksomhed her: 


CPH Conference (DGI Byen) Tietgensgade 65, 1704 København.
13:30-17:00 Åben høring om at få brugerne tilbage i den kollektive transport
Folketingets Transportudvalg inviterer sammen med DI Transport og Danske Regioner til åben høring om at få brugerne tilbage til den kollektive transport. Høringen finder sted i Landstingssalen på Christiansborg tirsdag 16. april

Høringen sætter i tre sessioner fokus på, hvordan passagerne kan lokkes tilbage i den kollektive transport:
  • Hvilke mobilitetstendenser ser vi i Danmark - med oplæg ved bl.a. formand for regeringens Ekspertudvalg Helga Theil Thomsen & direktør i NT Thomas Eybye Øster
  • Hvad kan vi lære af udenlandske erfaringer - ved bl.a. professor Otto Anker Nielsen fra DTU med et kig til Skåne
  • Debat om ambitioner og visioner for øget brug af kollektiv transport med bl.a. Transportudvalget, udvalgsformand Anders G. Christensen fra Danske Regioner samt Karsten Lauritzen fra DI Transport

Høringen er åben for alle, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding skal ske senest dagen før klokken 12. Der er et begrænset antal pladser til høringen, og pladserne vil blive fordelt efter først til mølle-princippet.

Interesserede kan tilmelde sig her:

Landstingssalen, Christiansborg.
Lørdag 20. april
10:00-16:00 Stiholt markerer 75 års jubilæum
Familievirksomheden Stiholt, der siden 2016 har drevet Stiholt Erhvervsbiler, som er Iveco-forhandler i Nordjylland, kan i år fejre 75-års jubilæum. Det markerer virksomheden ved et stort åbent hus-arrangement lørdag 20. april, under overskriften "kunden i centrum"

Stiholt-koncernens historie strækker sig tilbage til 1949, da Immanuel Stiholt grundlagde Im. Stiholt A/S. 75 år senere er det tredje generation af familien, der sidder for bordenden af familievirksomheden, der også er Scania-forhandler og forhandler af eksempelvis Palfinger-kraner og NTM skraldebiler.


Stiholt Erhvervsbiler, Tarmvej i Aalboreg Øst
Første side  |  Forrige side  |  Næste side  |  Sidste side

Klik venligst