Tip-traileren rummer 61,5 kubikmeter

Mandag 20. april 2020 kl: 15:10
Share  


Af: Redaktionen

Vognmandsvirksomheden P. Kristensen ApS i Bolderslev sydvest for Aabenraa har for nyligt hentet en ny fire-akslet Kel-Berg tiptrailer, der kan rumme 61,5 kubikmeter med automatisk rullepresenning hos Lastas i Hedensted

Tip-traileren rummer 61,5 kubikmeter
Den nye fire-akslede tiptrailer er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i boks-profil med stærke tværvanger og forstærkninger, samt cyklistværn i begge sider.


Tipkassen, der har sider og front udført i alu-profiler med 2,5 mm indvendig 2,0 mm udvendig godstykkelse, har udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem.


Bunden er fremstillet i 7 mm alu-plade, der er belagt med blå plast. Den blå plast går et stykke op ad siderne. Forrest er der monteret en arbejdsplatform i galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder.


I venstre side er der monteret en plasticværktøjskasse samt kost- og skovl-beslag. I højre side er der monteret et reservehjulsophæng.


Traileren er leveret med fire ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser med hæve-/sænkeventil. Første aksel er løftbar, mens fjerde aksel både er løftbar og selvstyrende.


Den nye trailer er leveret af Ivan Kristensen fra Lastas Trucks Danmark A/S.
Klik venligst

© Copyright 2020 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.