Vogntoget kom ud at køre seks uger efter bestillingen

Mandag 8. juni 2020 kl: 12:48
Af: Redaktionen

Vogntoget kom ud at køre seks uger efter bestillingen

Scania-forhandleren Stiholt, der dækker det nordjyske, har leveret en ny tre-akslet Scania til Fjellerad Transport ApS i Støvring. Den nye Scania skal køre i virksomhedens nye Næstved-afdeling, som blev skabt for et halvt år siden, da Fjellerad Transport overtog benzin- og olietransportøren Carl Larsen & Søn i Næstved. Derved blev vognparken udvidet med ca. 20 biler og lige så mange chauffører, der alle er beskæftiget med distribution af benzin og olieprodukter for Shell på Sjælland og Lolland-Falster

Vogntoget kom ud at køre seks uger efter bestillingen
Den nye Scania er en G 500 B6x2*4 med tank, der er blevet overflyttet fra en ældre Volvo. Både tanken og den tilhørende tre-akslede påhængsvogn er blevet renoveret og malet af HMK Bilcon i Gistrup syd for Aalborg, hvor både tank og påhængsvogn oprindeligt blev produceret.


Hos Susanne og Leo Laustsen, der etablerede Fjellerad Transport tilbage i 1982, står trafik- og medarbejdersikkerhed øverst på prioriteringslisten. Derfor er den nye Scania G 500 udrustet med alt, hvad der kan opdrives af udstyr til forbedring af sikkerheden. Det gælder eksempelvis airbag i rattet samt gardin-airbag over sideruden, røde sikkerhedsseler, alkolås, LED Premium-lyspakke, chauffør-komfortpakke og klima-pakke. Det ADR-godkendte chassis er udrustet med skivebremser, AEB nødbremsesystem, Active Prediction ”afstandsradar”, LDW vognbaneassistent, styrbar støtteaksel bag trækakslen med mulighed for manuel de-aktivering, alu-fælge og meget mere.


Den nye Scania er blevet leveret og opbygget på omkring seks uger fra bestilling af chassiset på Scania-fabrikken til produktion på samlebåndet, levering til opbygning og overflytning af tank samt maling og slutklargøring af hele trækket. 


Det er Stiholts markedschef Jens Holger Pedersen, der i samarbejde med Stiholt’s værksted i Aalborg og HMK Bilcon har stået for den hurtige levering.  



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.