Vognmand i Himmerland ruller ind i 2023 med ny fire-akslet kranbil med hejs

Onsdag 4. januar 2023 kl: 11:24
Af: Redaktionen

Vognmand i Himmerland ruller ind i 2023 med ny fire-akslet kranbil med hejs

Volvo Truck Center Aalborg har leveret en ny fire-akslet Volvo FM500 opbygget med kran og hejs til Porshedens Vognmandsforretning ApS, der har hjemsted tæt ved Klitgårds Fiskerleje ved Limfjorden nord for Nibe i det nordvestlige Himmerland og drives af vognmand Jacob Larsen

Den nye fire-akslede Volvo FM er udstyret med 500 hk motor med Volvo VEB+ motorbremse, der yder næsten 400 HK ved nedbremsning. Drivlinen består derudover af en I-Shift heavy duty gearkasse med anlægssoftware og I-Roll funktion og et tandem-bagtøj uden navreduktion, der er godkendt til en belastning på 70 ton.


Derudover har bilen en aktiv sikkerhedspakke, der blandt andet indeholder:
  • Intelligent fartpilot med nødbremsehjælp
  • Radarsystem til vognbaneskift
  • Opmærksomhedsassistent 
  • Sporassistent 

Bilen har indbygget My Truck App, der kan installeres på en smartphone, så man derfra blandt andet kan starte og tidsindstille oliefyret.


Lastbilen er derudover leveret med et 30 liters køleskab under køjen, fuld LED-lys med integrerede fjernlygter i taget, lastindikator, navigation, elektrisk solgardin og tagluge, motor/kabine-varmer og førerstol med luftaffjedring, el-opvarmning, ventilation og indbygget sele. 


Den nye Volvo FM500 er solgt og leveret af Søren Kjær hos Volvo Truck Center Aalborg.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.