Vognmand i Dragør er draget afsted med tre-akslet trækker

Fredag 13. januar 2023 kl: 11:12
Af: Redaktionen

Vognmand i Dragør er draget afsted med tre-akslet trækker

Vognmand Henrik Berger, der er ejer af HB Transport i Dragør, har fået leveret en ny tre-akslet Scania 660 R A6x2 fra Scania i Ishøj. Henrik Berger har har givet den hele armen med hensyn til udstyr og udsmykning, så den nye V8'er er en i klasse for sig

Med ordene ”Fuck janteloven” på bilen, 660 hk og en V8-motor giver vognmanden den fuld gas.


Gearkassen er med retarder, styretøjet er elektrohydraulisk, og vognmanden har valgt en LED-premium lyspakke.  


I chauffør- og passagersiden er sæderne af Premium-typen, der er betrukket med sort læder og med røde V8-syninger.


Scania i Ishøj har opbygget bilen, BL Lakering i Ringsted har stået for lakering af løsdele, mens stafferinger er AB Reklame & Design's værk. 


Bilen er klargjort af Scania Ishøj og poleret og coatet af Dittes Bilpleje. 


Henrik Berger har tilvalgt ADAS sikkerhedsassistent-pakken med følgende udstyr:

Blind vinkel-advarsel, kollisionsadvarsel i forhold til udsatte trafikanter, forakselstyringssystem, elektrohydraulisk servostyringspumpe (EAS/aktiv styring), kollisionsforebyggelse ved vognbaneskift, LDW med aktiv styring, Cruise control med Active Prediction, og Lane Keep Assist, AEB + LDW + ACC.


Kollisionsvarsel i forhold til udsatte trafikanter er en funktion, som advarer chaufføren, hvis bløde trafikanter, eksempelvis fodgængere eller cyklister, befinder sig ved siden af køretøjet i den modsatte side af føreren. Funktionen er aktiv ved hastigheder op til 36 km/t


Aircooler er integreret i bilens AC-anlæg


Der er lavet en R&M-aftale, der er Scania's komplette serviceaftale, som dækker både ved reparationer og service. Henrik Berger har valgt at tegne Scania's GAP totalskade-forsikring, som dækker i tilfælde af totalskade og sikrer den bedst mulige kompensation i en uheldig situation. GAP-forsikringen er tegnet sammen med finansieringen, som Scania Finans har hjulpet med.


Bag leveringen af den nye trækker står:
  • Christian Garn Madsen, Lastvognssalg
  • Jesper Sørensen, Servicesalg
  • Tim Christensen, Opbygning, Scania Ishøj
  • Henrik Sommer, Finansiering/GAP forsikring, Scania Finans






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.