Vognmand fra Vesthimmerland valgte vogne fra Vestsverige

Tirsdag 16. maj 2023 kl: 15:51
Af: Redaktionen

Vognmand fra Vesthimmerland valgte vogne fra Vestsverige

Vognmand Erik Duus, der har hjemsted i Aalborg med rødder til det vestlige Himmerland, har den seneste måneds tid fået leveret flere nye lastbiler fra Volvo Truck Center i Aalborg - både trækkere og fire-akslede forvogne


Lastbilerne, der er opbygget med originale skørter på fra fabrikken, har efterfølgende fået påbygget hydraulik-systemer og heldækkende dørkplader. Bilerne er leveret med 13-liters motorer på 500 hk med et maksimalt drejningsmoment på 2.500 Nm og VEB+ motorbremse. Gearkassen har en gearing på 2.64 og anlægssoftware - og er valgt med henblik på at spare så meget brændstof som muligt, hvilket også kan ses i valget af I-See og I-Roll og automatisk tomgangsstop på motorerne.


I førerhusene har chaufførerne masser af udstyr - eksempelvis lastindikator, dæktryksovervågning, sporassistent, bakkamera, oliefyr, Komfort-førerstol, regnsensor, elektrisk solgardin og tagluge, 33 liters køleskab og fuld LED-pakke. 


De fire-akslede lastbiler har samme udstyr, men drivlinen er anderledes, idet motoren er på 460 hk med et maksimalt drejningsmoment på 2.400 Nm. De fire-akslede forvogne har også VEB+ motorbremse. Lastbilerne er udstyret med tandem bagaksel uden navreduktion med 2.83 i gearing. 


Derudover er der fuld Volvo Connect-pakke, som bruges dagligt til at få overblik over bilerne. Der er desuden valgt Volvo Guld-servicekontrakt på alle de nye biler, så der er fuld gennemsigtighed på hele vognparken.


Lastbilerne er solgt og leveret af Peter Dahl, Volvo Truck Center i Aalborg.
Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.