Klik venligst

Forsiden
      

Nordjysk producent har succes med materiel til affaldshåndtering

Tirsdag 3. februar 2015 kl: 10:44
Af: Redaktionen

HMK Bilcon, der er en førende leverandør af specifikke transportløsninger, har leveret fem enheder til indsamling af genbrugsaffald til GeesinkNorba, der er en stor europæisk producent af renovationskøretøjer og affaldskomprimatorer

Nordjysk producent har succes med materiel til affaldshåndtering
HMK Bilcon har siden 2010 leveret over 100 MF-50 aggregater til GeesinkNorba. HMK Bilcon har med udgangspunkt i sin store know-how på området udviklet MF-50-serien.

 
- HMK MF-50 er en serie på seks forskellige enheder til indsamling af genbrugsaffald, hvor forskellen mellem enhederne er kapaciten, der går fra 2,1 kubikmeter til 6,0 kubikmeter. Det giver en meget fleksibelt løsning, der kan passe til langt de fleste lastbiler, siger Peter S. Andersen, der er salgschef hos HMK Bilcon.


Effektiv affaldsindsamling
Han peger på, at aggregatet har en lang række fordele, når der indsamles affald. Eksempelvis giver det mulighed for at indsamle forskelligt, sorteret affald i samme arbejdsgang og med samme bil uden, at det sorterede affald blandes sammen. Det er med til at gøre affaldindsamling mere effektiv.
 

- HMK Bilcons MF-50 enhed til håndtering af genbrugsaffald er af god kvalitet og opfylder vores behov for moderne håndtering af affaldsindsamling, siger Evelien Leber fra GeesinkNorba i forbindelse med leverancen.


Til det europæiske marked
MF-50 har vertikal løftemekanisme og aflæsningen sker over siden af lastvognen. De fem enheder er udstyret med en løftekasse med specialophæng tilpasset slutkundens behov. De fem MF-50 enheder skal køre på det engelske marked. HMK Bilcon har desuden startet produktion af yderligere to enheder til GeesinkNorba, der skal anvendes på det kroatiske marked.
 

Enhederne er vandfaste og lette at rengøre. Efter ønske kan de leveres i en rustfri stålkonstruktion, som er en stor fordel når der indsamles væsker. Foruden seks standardenheder, er der mulighed for at bestille specialtilpassede enheder.
 

HMK Bilcon er Skandinaviens førende leverandør af specifikke transportløsninger inden for produktområderne: Fuel Tank, Defense, Healthcare and Mobile solutions. Virksomheden er grundlagt i 1895 og har siden 1955 fokuseret på de nuværende forretningsområder. Virksomheden har ca. 100 medarbejdere


GeesinkNorba med hovedkontor i Holland er en af Europas førende leverandører af renovationskøretøjer og affaldskomprimatorer. GeesinkNorba tilbyder alle typer produkter indenfor dagrenovation og industrirenovation.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand er daffet hjem til Herfølge med fire-akslet asfalttiptrailer
- Vognmand tog to-akslet trækker med sig til Møn
- Vognmand har for første gang selv fået en ny lastbil
- Tre-akslede gardintrailer har optrin i begge side
- Midtjysk vognmandsfirma har givet sig i kast med ny fire-akslet tip-trailere
- Transportvirksomhed i Aarhus ruller ud med to nye trækkere
- Dagligvarer kommer med to nye kølebiler
- Kranproducent ved Aarhus løftede 2023 op på et tilfredsstillende resultat
- Færdselsstyrelsen udsender vejledning om indplacering af lastbiler i CO2-emissionsklasser
- Batteri-elektrisk lastbil kan komme i stødet på kort tid
- Sværlasttraileren tog en med som let last
- Vognmand fik sin nye vogn leveret på Lundevej

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst